Privat­kunder

Vi hjälper er med allt inom el

Elinstallation_2 Apptek

Privat­kunder

Vi hjälper er med allt inom el

Elinstallation_2 Apptek

Allt inom el, teknik & energi

Välkommen till APPTEK!

Står du inför att förverkliga ditt drömhem? Med smarta lösningar som välkomnar dig hem med ljuset tänt och en kopp nybryggt kaffe. Sensorer som slår på utebelysningen när det skymmer. Eller kanske larmar när något är galet?

Välkommen till en APPTEK, en elfirma med erfarna och behöriga elektriker. Vi älskar vårt jobb och är stolta över det vi gör. Med lång och bred erfarenhet utför det mesta man kan förvänta sig av en elektriker. Och ofta lite till. Med det sagt utför vi alla typer av uppdrag inom el, kraft, automation och solceller.

APPTEK är bolaget som alltsedan starten 2003 har arbetat med ett helhets- och hållbarhetstänk. Våra kunder har fått unika lösningar, anpassade efter deras behov. Det kan handla om allt från vanliga funktioner som en strömbrytare vid ytterdörren till Smarta Hem-lösningar med möjlighet att styra allt.

Vi har lång erfarenhet av arbeten med smart teknik och kan hjälpa dig vid såväl nybyggnation, renoveringar som utbyggnader. Dessutom har vi kunskap om det här med belysningsdesign. Vi hjälper dig gärna med rätt ljussättning – både inne och ute. Vi planerar och installerar, hjälper dig räkna på energibesparing och beräknar ljusmiljö så den blir precis så som du önskar.

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig nöjda och trygga med vårt arbete. Därför arbetar vi med utgångspunkt från utgår från våra tre grundpelare: Engagemang, trygghet och hållbarhet. Och tro oss, vi ser möjligheter i det mesta.

Så har också många av kunder följt oss genom åren. Och visst säger de att det känns tryggt med oss, att vi är tydliga i vår kommunikation, att vi höjer blicken och ser de långsiktiga behoven. Kanske är det också lite grann för att vi alltid gör det lilla extra.

Vi strävar alltid efter att bli bättre på det vi gör. Vi vill utvecklas och vara på tå. Vi ser till att gå aktuella utbildningar och arbetar ständigt efter mottot: Hur löser vi detta på bästa sätt? Vi vet också vikten av att våra medarbetare mår bra och utvecklas. Det är då vi blir som allra bäst.

Några av våra tjänster

IN Elsäkerhetstest

Har du tänkt på att elanläggningen i ett hus åldras, precis som allt annat. Hur elsäkert är egentligen ditt hem? Har det kanske passerat bäst före datum. Att göra ett elsäkerhetstest är en billig livförsäkring. För både dig och din bostad.

Laddboxar

Kör du el- och laddhybridbilar, eller funderar på att köpa en? Då behöver du också investera i en laddbox, eftersom Elsäkerhetsverket avråder från laddning i ett vanligt jordat uttag. En laddbox med DC-felskydd och lastbalansering skapar trygghet. Då slipper du oroa dig för såväl brand som att säkringen ska gå.

Energilagring

För att nyttja den egenframställda energin från din solcellsanläggning, och även spara energi till senare användning, behöver du ett lokalt energilager. Då får du också större kontroll, styrning och strategi över din energianvändning. Vi kan erbjuda olika lösningar och är självklart med dig från början till slut.

Solceller

Med solceller på taket sänker du dina elkostnader och höjer värdet på ditt hus, samtidigt som du gör miljön en tjänst. Vi står för projektering, installation och driftsättning av solcellsanläggningar på alla sorters tak, stora som små, lantbruk som industri, flerfamiljshus som villor.

Inte privatkund? Kolla in vår företagssida!