Energilagring

Mot en förnybar framtid

Att solpaneler är en klok investering vet du säkert redan. De ger dig elektricitet när solen skiner. El som du kan använda för eget bruk just för stunden, men också som du själv kan lagra när solen gått ner.

Vad behövs då för att lagra överskottet? Jo, ett riktigt bra solcellsbatteri. Det finns förstås en hel del att välja på marknaden. Och om du vill ha hjälp att välja finns vi här för rådgivning. Slå oss en signal direkt: 011-230 400 eller maila Andreas.

Samarbets­partners inom energilagring

Ferroamp

Ferroamp har vunnit flera priser och uppmärksammats för innovationerna kring EngeryHub-systemet. Det är ett nytt framtidssäkert sätt att integrera bland annat solenergi och energilagring med hjälp av intelligent styrning och realtidsövervakning.

EneQui

EneQui är en svensk utvecklare och leverantör av intelligenta lösningar för energilagring, elinstallation och industriell automation. De har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig som fastighetsägare att ta kontroll över din miljövänliga energiförsörjning.

Rotavdrag för energilagring

Du kan få skattereduktion med upp till 50 procent av arbets- och materialkostnaden, vid installation av ett system för lagring av egenproducerad el.