Trygg, säker, ödmjuk och yrkesstolt?

Härligt! Det är just de egenskaperna vi söker hos den som ska bli vår nästa serviceelektriker. Vi är alltid öppna för ett möte med nya potentiella medarbetare. Vilka är då vi på APPTEK? Jo, vi är ett gäng drivna personer som gillar att samarbeta och lösa problem, men också jobba självständigt.

Tillsammans med dig vill vi fortsätta APPTEKs inslagna spår med hållbarhet i fokus. Vi har alltid sett säkerhet och trygghet som grunden i vårt erbjudande. Nu ska vi även inkludera möjligheten för våra kunder att kombinera olika energislag. Och använda den energi som finns på ett intelligent sätt. I alla delar av vardagen.

Oavsett om vårt uppdrag består av att uppdatera en äldre elanläggning i ett mindre hus, eller bygga nya kompletta system för komplexa energibehov, utgår vi alltid från samma grundtes – att skapa smarta och säkra lösningar, som ger trygghet för lång tid framöver. Lösningar som dessutom bidrar till att göra vår värld till en mer hållbar plats. Nu och i framtiden.

Är du fortfarande intresserad? Bra, då kommer här vår kravspec:

  • Vi ser helst att du har 10 års erfarenhet som serviceelektriker.
  • Du har hög kompetens gällande felsökning. Du kan felsöka systematiskt, konstatera och åtgärda fel, förstå dess uppkomst. Du kan även genomföra nödvändiga mätningar och dra slutsatser utifrån dem, även i komplexa anläggningar.
  • Du känner till vilka kontroller som ska göras och du kan utföra kontroll under montage (egenkontroll). Du kan utföra alla förekommande kontroller före idrifttagning samt dokumentera dessa. Du kan även utföra kompletterande kontroller (t ex förimpedans och jordtagsmätning) samt dokumentera dessa.
  • Du har goda kunskaper om ritningsläsning, även av mer komplexa installationer.
  • Du kan svenska i tal och skrift.

Nyfiken på ett möte?
Eller vill veta mer?
Hör av dig till:

Andreas Clarberger
VD

Vi erbjuder lärlingsplatser i samband med utbildning hos INSU

Som företagslärling är du heltidsanställd med lön hos oss och går i skolan en del av din lärlingstid. Kolla in videon från INSU och läs mer på deras hemsida för att se om en lärlingsutbildning hos Apptek vore något för dig.

Just nu har vi inga tillgängliga lärlingsplatser, men kolla tillbaka här med jämna mellanrum om vi har några öppningar för dig!