Auto­mation

Bara ett samtal bort

Har du behov av en automationselektriker? Då har du kommit rätt. APPTEK har den spetskompetens som krävs och erbjuder tjänster med hög kvalitet inom automation. Vi hjälper dig med montering, reparation och drift av automatisk styrning.

Automation spänner över allt från installationer av belysningsstyrning i bostäder till olika slags automatiska lösningar inom lantbruk och industri. APPTEK utför uppdrag inom el- och automation. Vi är en engagerad partner och vårt fokus ligger på att skapa hållbara lösningar utifrån säkerhet, ekonomi och tillförlitlighet.

I vårt arbete ingår ofta att kontrollera maskiner och göra förebyggande underhåll. Men vi arbetar också med felsökning för att lokalisera de fel som kan uppstå. I vårt arbete ingår allt från förstudie, projektering, el-konstruktioner och programmering till driftsättning.

För att underlätta för alla parter dokumenterar vi allt som vi konstruerar och bygger. Genom att märka ingående komponenter, som exempelvis kablar, plintar, ritningar och elskenor gör vi det enkelt för nästa man att ta vid om något fel uppstår.

Undrar du över något? Vi är bara ett samtal bort, ring oss redan idag!

 

Apptek arbetar automation.

Vår kompetens inom automation

APPTEK  har lång och gedigen erfarenhet inom automation. Inte sällan ger det dig som kund en teknisk konkurrensfördel.

Vi har kompetens inom

Lättare industri

Vi hjälper dig inom lättare industri med att fram automationslösningar för maskiner samt ger service och underhåll av dessa.

Lantbruk

Grovfoderautomation, mjölkrobotar, sädestorkar och gödsel/biogas är några exempel på automation inom lantbruk.

Larmautomation

Vi övervakar och ser till att de dagliga processerna fungerar som de ska. Att fodermaskinen startar och stoppar, och att biogasanläggningar fylls på med bränsle. Om något fel uppstår meddelas ansvarig via sms, mail eller telefon så att problemet snabbt uppmärksammas och kan åtgärdas.

Fastighetsautomation

Vi ser exempelvis till att belysningen släcks och tänds efter en given styrning. Att låssystemen fungerar liksom energiloggning.

Hör av dig till oss så Vi på APPTEK hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för dina behov vad gäller automation.

Vad är automation?

Automation innebär att en maskin eller teknik utför själva arbetet. Det gör arbetsprocessen effektivare. Med automation kan du förbättra såväl produktiviteten som kvaliteten på dina produkter, du kan också reducera dina driftkostnader.