Vi hjälper dig som har företag

Vi hjälper dig som har företag

Total­leverantör inom el, teknik & energi

Välkommen till APPTEK!

Vi är en totalentreprenör inom el, teknik och energi. Vi vet vad om krävs för att skapa nöjda kunder och projekt som är hållbara hela vägen. Och vi vet att behövs mer än en låda verktyg. Med över 100 års erfarenhet står vi redo för nya uppdrag – för en hållbar framtid.

Det där med att skryta ligger inte riktigt för oss. Men det är klart att vi är stolta över att ha byggt svenskt näringslivs största solcellsanläggning nere på Västkusten, på Ramsvik Stugby & Camping. Lika stolta är vi över att hjälpa Qstar med framtagning och utveckling av tillverkning av styrskåp i nära samarbete med dem, samt löpande tillsyn av deras stationer i vår region.

Vi är också självklart stolta över samarbetet med Vattenfall där vi hjälpt dem med demontering och avveckling av oljekraftverket Marviken inför försäljning av anläggningen. Å andra sidan är vi faktiskt stolta över de allra flesta jobb vi gör. Och dit hör även Nisse på hörnet.

 

Säkra och hållbara lösningar

Tro oss, vi vet vad som krävs för att skapa säkra lösningar inom elteknik. Vi har under årens lopp skruvat och dragit kablar i både slott och koja.

Vi har det som krävs för att göra våra kunder nöjda, men vi vet också att framtiden kräver ett nytt tänk, inte minst inom hållbarhet, och en ny sorts elektriker.

Att vara med från start

Det är en stor fördel om vi kan vara med från start. Då kan vi hjälpa kunden att planera för en långsiktig och hållbar lösning. Hos Pivab Machinery AB hade vi förmånen att vara med från att första maskinen tog form.

Ett intressant projekt där vi fick bygga elskåp till varje maskin, som sedan såg dagens ljus. Vi var också med och byggde deras verkstad, från projektering till installation, kabeldragning och automation av maskiner.

 

Mer kostnadseffektivt

När vi är med från början kan vi hjälpa kunden att lyfta blicken. Planera och drömma om framtiden. Var vill du vara om fem år? Kan vi ta höjd för det redan nu? Om elbilar inte är aktuellt just nu, kanske vi ändå ska dra kabel så det finns klart den dag det är dags?

Det är garanterat ett mer kostnadseffektivt sätt för kunden att tänka så. Den kvarten det tar att göra något direkt under installationen växer till timmar om vi avvaktar några år framåt.

Inte företagskund? Här hittar du information för privatkunder!