TRYGG, SÄKER, ÖDMJUK & YRKESSTOLT?

Härligt! Det är just de egenskaperna vi söker hos den som ska bli vår nästa serviceelektriker.

Vilka är då vi på APPTEK? Jo, vi är ett gäng drivna personer som gillar att samarbeta och lösa problem, men också jobba självständigt.

Tillsammans med dig vill vi fortsätta Appteks inslagna spår med hållbarhet i fokus. Vi har alltid sett säkerhet och trygghet som grunden i vårt erbjudande. Nu ska vi även inkludera möjligheten för våra kunder att kombinera olika energislag. Och använda den energi som finns på ett intelligent sätt. I alla delar av vardagen.

Oavsett om vårt uppdrag består av att uppdatera en äldre elanläggning i ett mindre hus, eller bygga nya kompletta system för komplexa energibehov, utgår vi alltid från samma grundtes – att skapa smarta och säkra lösningar, som ger trygghet för lång tid framöver. Lösningar som dessutom bidrar till att göra vår värld till en mer hållbar plats. Nu och i framtiden.

Är du fortfarande intresserad? Bra, då kommer här vår kravspec:

· Vi ser helst att du har 10 års erfarenhet som serviceelektriker.

· Du har hög kompetens gällande felsökning. Du kan felsöka systematiskt, konstatera och åtgärda fel, förstå dess uppkomst. Du kan även genomföra nödvändiga mätningar och dra slutsatser utifrån dem, även i komplexa anläggningar.

· Du känner till vilka kontroller som ska göras och du kan utföra kontroll under montage (egenkontroll). Du kan utföra alla förekommande kontroller före idrifttagning samt dokumentera dessa. Du kan även utföra kompletterande kontroller (t ex förimpedans och jordtagsmätning) samt dokumentera dessa

· Du har goda kunskaper i ritningsläsning inför utförandet av komplexa installationer.

· Du kan svenska i tal och skrift.

Körkort: B fordras

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstid/Varaktighet: Heltid

Kollektivavtal: Ja

Lön: Fast lön

Kompetens: Certifikat, elektriker – elteknik, godkänd elutbildning

Övrigt om ansökan: Ansökan endast via e-post

Ansökan: Sista ansökningsdag 2019 10 31

Nyfiken på att söka tjänsten? Eller vill veta mer?

Hör av dig till

Andreas Clarberger, VD

andreas.c@apptek.se